Ράμσεϊ: Μπήκε στον τελικό για τα πέναλτι, αστόχησε και θα το κουβαλάει μέσα του... (vid)

Πολύ θα ήθελε να έχει προσφέρει κάτι παραπάνω γνωρίζοντας ότι δεν έχει κάνει κάτι τρομερά αξιοσημείωτο στη θητεία του στην ομάδα, ωστόσο, ο ¶αρον Ράμσεϊ έγινε και μοιραίος για την Ρέιντζερς στον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στη Σεβίλλη.  



Ράμσεϊ: Μπήκε στον τελικό για τα πέναλτι, αστόχησε και θα το κουβαλάει μέσα του... (vid)

Ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόκνχορστ τον έριξε στο ματς στο 117', προκειμένου να είναι ένας από τους εκτελεστές από την άσπρη βούλα στη διαδικασία των πέναλτι, αφού όλα έδειχναν πως ο τελικός με την ¶ιντραχτ θα κρινόταν τελικά εκεί.

Η εμπειρία του Ράμσεϊ και η ψυχραιμία που μπορεί να επιδείξει σε μια τέτοια κατάσταση, έπεισαν τον προπονητή του πως θα ήταν ιδανικό να μπει ο ποδοσφαιριστής και να καταφέρει να εμπνεύσει και στους υπόλοιπους τη δική του πιο καθαρή και ήρεμη σκέψη προτού βρεθούν απέναντι από τον Τραπ.

Κι ενώ φυσικά τα πάντα μπορούν να συμβούν στον οποιονδήποτε, συνέβη αυτό στον Ράμσεϊ που πολύ θα ήθελε η θητεία του στην Ρέιντζερς να συνδυαστεί με επιστροφή... αναγέννησης στο βρετανικό ποδόσφαιρο, αλλά το έπαθε κι αυτό ο Ουαλός, αστοχώντας και όντας ο μοιραίος για τους «διαμαρτυρόμενους»...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης