Ατζέντης Μπέιλ: «Πιθανή η επιστροφή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αναμένεται να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν και σύμφωνα με τον ατζέντη του, η επιστροφή του στα γήπεδα της Αγγλίας είναι πιθανή.



Ατζέντης Μπέιλ: «Πιθανή η επιστροφή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σαουθάμπτον και το 2007 πήρε μεταγραφή στην Τότεναμ όπου και μεγαλούργησε. Από αριστερό μπακ, βρέθηκε να αγωνίζεται στην επίθεση και οι εμφανίσεις του κέντρισαν το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης που έβγαλε 100 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει το 2013.

Σχεδόν μία δεκαετία αργότερα, το πέρασμά του από τα γήπεδα της Ισπανίας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένο και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την «Βασίλισσα» στο τέλος της σεζόν.

Κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός της καριέρας του, όμως ο ατζέντης του αποκάλυψε πως μία επιστροφή στο αγγλικό ποδόσφαιρο είναι πιθανή. Ο Ουαλός σταρ αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς στην Τότεναμ, όντας δανεικός από την Ρεάλ, δείχνοντας δείγματα του παλιού του εαυτού.

 

Στράτος Μαρίνος