Ο Κρίστενσεν αποσύρθηκε από την αποστολή της Τσέλσι λίγες ώρες πριν τον τελικό απέναντι στην Λίβερπουλ!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Αντρέας Κρίστενσεν που θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν με προορισμό την Βαρκελώνη, αποσύρθηκε από την αποστολή της Τσέλσι λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού του FA Cup απέναντι στην Λίβερπουλ.



Ο Κρίστενσεν αποσύρθηκε από την αποστολή της Τσέλσι λίγες ώρες πριν τον τελικό απέναντι στην Λίβερπουλ!

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να λυγίσει την Λίβερπουλ στον τελικό του FA Cup, χάνοντας το τρόπαιο στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, με τον Κώστα Τσιμίκα να δίνει το τρόπαιο στους «ρεντς».

Ωστόσο, ένα δημοσίευμα της «Telegraph» ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των φίλων των «μπλε» για ό,τι συνέβη πριν από την αναμέτρηση του Γουέμπλεϊ. Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αντρέας Κρίστενσεν ζήτησε να μην αγωνιστεί στον τελικό παρότι θα βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα του Τόμας Τούχελ.

Οι συμπαίκτες και ο προπονητής του Δανού αμυντικού ξαφνιάστηκαν από την απόφασή του καθώς δεν ανέφερε κάποια ενόχληση ή τραυματισμό που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την «αποχή» του από μία τόσο σημαντική αναμέτρηση.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές από τον στενό κύκλο του 26χρονου αμυντικού, ο παίκτης ένιωθε αδιαθεσία καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας και δεν περίμενε να βρισκόταν στο αρχικό σχήμα του Γερμανού τεχνικού.

Αυτή η εξέλιξη ανάγκασε τον Τούχελ να χρησιμοποιήσει τον Τιάγκο Σίλβα, παρότι δεν βρισκόταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε μετά την αναμέτρηση με την Λιντς, αλλά και να βάλει τον Τίμο Βέρνερ στην αποστολή παρά τον τραυματισμό του στο ζέσταμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Αντρέας Κρίστενσεν μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για να ενταχθεί στο ρόστερ της και να αγωνιστεί στην Λα Λίγκα.

Στράτος Μαρίνος