Με Μπόουεν, Σάκα και Γουόρντ - Πρόους οι υποψηφιότητες για τον κορυφαίο της σεζόν!

Ο Τζάροντ Μπόουεν που πήρε την Γουέστ Χαμ από το χέρι κάνοντας μαγική σεζόν, ο Τζέιμς Γουόρντ - Πρόους που είναι άξιος ηγέτης της Σαουθάμπτον και ο Μπουκάγιο Σακά που ωρίμασε ακόμα περισσότερο στην Άρσεναλ είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για το βραβείο του κορυφαίου της σεζόν στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. 



Με Μπόουεν, Σάκα και Γουόρντ - Πρόους οι υποψηφιότητες για τον κορυφαίο της σεζόν!

Δεν γινόταν να λείπουν από τις υποψηφιότητες οι... σούπερ σταρ του φετινού πρωταθλήματος, όπως οι Σαλάχ, Ντε Μπρόινε και Κέιν, ωστόσο, παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον τα υπόλοιπα ονόματα. 

Ο Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ με τη συνέχιση των εκπληκτικών επιδόσεων στις ασίστ είναι ανάμεσα στους υποψήφιους, όπως επίσης και ο Ζοάο Κανσέλο που μόνο... επιθετικός και τερματοφύλακας δεν έχει παίξει φέτος στην Μάντσεστερ Σίτι. 

Ο Τζάροντ Μπόουεν της Γουέστ Χαμ είναι στους υποψήφιους έχοντας καταγράψει τρομερή αγωνιστική περίοδο για την ομάδα του, προσπαθώντας να την στείλει και στον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου όμως η πορεία σταμάτησε στους «4». 

Ο Σον που έχει μετρήσει 21 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα δίχως κάποιο από αυτά να είναι από εκτέλεση πέναλτι έχει τις δικές του πιθανότητες, ενώ, συμπεριλαμβάνονται και οι Σάκα και Γουόρντ - Πρόους. 

Ο νεαρός επιθετικός της Άρσεναλ ωρίμαστε μαζί και με τον Σμιθ - Ρόου στο νεανικό σύνολο του Αρτέτα που προσπαθεί να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ, ο αρχηγός της Σαουθάμπτον κάνει ό,τι μπορεί στους «άγιους» και αυτή τη στιγμή είναι ο εξπέρ στα γκολ από στατικές φάσεις. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης