Η μεταγραφή του Χάαλαντ «στέλνει» τον Ζεσούς στην Άρσεναλ!

Η έλευση του Έρλινγκ Χάαλαντ στο Έτιχαντ για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι μοιάζει να ανοίγει τον δρόμο για την μεταγραφή του Γκαμπριέλ Ζεσούς στην Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα.



Η μεταγραφή του Χάαλαντ «στέλνει» τον Ζεσούς στην Άρσεναλ!

Η Μάντσεστερ Σίτι πυροδότησε την βόμβα το απόγευμα της Τρίτης, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ πραγματοποιώντας ένα μεταγραφικό ντόμινο, καθώς οι Βεστφαλοί ανακοίνωσαν άμεσα τον Καρίμ Αντεγέμι.

Ωστόσο, αυτή μπορεί να μην είναι η μοναδική εξέλιξη στην Αγγλία λόγω της μεταγραφής του Νορβηγού επιθετικού στους «πολίτες» καθώς όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η πόρτα της εξόδου είναι ανοιχτή για τον Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σκέφτεται να αποχωρήσει από την Σίτι και η έλευση του Χάαλαντ στο Έτιχαντ κάνει ακόμη ευκολότερη την απόφασή του. Μάλιστα, η Άρσεναλ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον νεαρό φορ, χωρίς ωστόσο να έχουν υπάρξει επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αν οι «κανονιέρηδες» καταφέρουν να τερματίσουν στην πρώτη 4αδα και πάρουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε ο Ζεσούς θα έχει ακόμη έναν παραπάνω λόγο για να ενταχθεί στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.

 

Στράτος Μαρίνος