Κόντε: «Ο Κλοπ κατάλαβε μετά το ματς ανάμεσά μας πως δεν έχασε δύο πόντους, αλλά κέρδισε έναν»!

Μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να δήλωσε μετά την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τότεναμ πως η αμυντική τακτική των Λονδρέζων είναι κάτι που δεν τον εκφράζει, όμως ο Αντόνιο Κόντε βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Και στα δικά του μάτια, η ομάδα του ήταν αυτή που έχασε δύο βαθμούς και όχι οι «κόκκινοι»!



Κόντε: «Ο Κλοπ κατάλαβε μετά το ματς ανάμεσά μας πως δεν έχασε δύο πόντους, αλλά κέρδισε έναν»!

Εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις φαίνεται πως έχουν για το μεταξύ τους ματς ο Γιούργκεν Κλοπ με τον Αντόνιο Κόντε,  με τον Γερμανό να μην κολακεύεται από τον τρόπο παιχνιδιού της Τότεναμ και τον Ιταλό να λέει πως η ομάδα του ήταν αυτή που δικαιούνταν το τρίποντο της νίκης.

Για την ακρίβεια, ο Κόντε απάντησε στον Κλοπ και επισήμανε πως πρέπει να αντιληφθεί πως δεν… έχασε δύο βαθμούς, αλλά ανέλπιστα κέρδισε έναν. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Προσπαθώ να κερδίζω κάθε παιχνίδι και αυτό προσπαθώ να μεταδίδω και στους παίκτες μου. Όταν μένω σε έναν σύλλογο, η φιλοδοξία μου είναι να κατακτήσω τον τίτλο. Το να κερδίζεις τον τίτλο στην Αγγλία δεν είναι απλό, δεν είναι εύκολο.

Ο Γκουαρδιόλα είπε τις προάλλες ότι η Λίβερπουλ έχει κερδίσει έναν τίτλο σε 30 χρόνια και αυτό δείχνει πως ο τίτλος στην Αγγλία δεν είναι εύκολο.

Ίσως μερικές φορές είναι ευκολότερο να κερδίζεις το Champions League, το Europa League ή οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση από το να κερδίσεις τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Αγγλία. Στην Αγγλία πρέπει να τα βάζεις με πραγματικά θηρία.

Μετά το παιχνίδι με την Λίβερπουλ οι παίκτες μου ήταν απογοητευμένοι επειδή είχαν τη δυνατότητα να πάρουν τη νίκη.

Αναλύσαμε το παιχνίδι και είδαμε ότι η ομάδα που είχε τις καθαρές ευκαιρίες για να έπαιρνε τη νίκη ήταν η Τότεναμ και όχι η Λίβερπουλ. Νομίζω επίσης ότι σε αυτό το ματς ο Κλοπ κατάλαβε πως κέρδισε έναν πόντο και δεν έχασε δύο.»

Δημήτρης Μανάκος