«Σάρωσε» τα βραβεία της Μπέρμιγχαμ η Βεατρίκη Σαρρή: Καλύτερο γκολ και MVP της σεζόν στην ψηφοφορία των φιλάθλων! (pics & vid)

Η Βεατρίκη Σαρρή είχε την τιμητική της στα ετήσια βραβεία της Μπέρμιγχαμ , κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου γκολ της χρονιάς αλλά και της πολυτιμότερης παίκτριας στην σεζόν όπως ψήφισαν οι φίλαθλοι της ομάδας.



«Σάρωσε» τα βραβεία της Μπέρμιγχαμ η Βεατρίκη Σαρρή:  Καλύτερο γκολ και MVP της σεζόν στην ψηφοφορία των φιλάθλων! (pics & vid)

Με δικό της γκολ στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης απέναντι στην Άστον Βίλα, η Βεατρίκη Σαρρή έκανε την Μπέρμιγχαμ αφεντικό της πόλης, με το τελικό 1-0 να αποτελεί και τον τελευταίο αγώνα των «μπλε» στην πρώτη κατηγορία μετά τον υποβιβασμό τους.

Μάλιστα, η Ελληνίδα μεσοεπιθετικός, που πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά παρά την κακή σεζόν της ομάδας, είχε την τιμητική της στα ετήσια βραβεία της Μπέρμιγχαμ, κερδίζοντας δύο διακρίσεις.

Αυτή του καλύτερου γκολ της σεζόν για την τηλεκατευθυνόμενη οβίδα απέναντι στην Σάντερλαντ αλλά και αυτή της πολυτιμότερης παίκτριας της σεζόν, όπως ψήφισαν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Η Σαρρή κατέφθασε στο Μπέρμιγχαμ τον περασμένο Ιανουάριο και στην πρώτη της γεμάτη χρονιά κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της. Αποτελεί την μοναδική Ελληνίδα που αγωνίζεται στην WSL και βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας.

 

Στράτος Μαρίνος