Η Γουέστ Χαμ σε θέση οδηγού για την μεταγραφή του «ελεύθερου» Ενκέτια από την Άρσεναλ!

Ο Έντι Ενκέτια μένει ελεύθερος το καλοκαίρι καθώς δεν έχει συμφωνήσει με την Άρσεναλ για νέο συμβόλαιο, λόγω της αβεβαιότητας του χρόνου συμμετοχής του και η Γουέστ Χαμ φέρεται πως είναι το φαβορί για να κερδίσει την υπογραφή του 22χρονου επιθετικού.



Η Γουέστ Χαμ σε θέση οδηγού για την μεταγραφή του «ελεύθερου» Ενκέτια από την Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ κινδυνεύει να μείνει χωρίς κεντρικό επιθετικό το καλοκαίρι, με τον Αλεξάντερ Λακαζέτ να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον σύλλογο και τον Έντι Ενκέτια να μην έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα και να μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Στην περίπτωση του Άγγλου επιθετικού, οι εκπρόσωποί του έχουν συναντηθεί ήδη δύο φορές με τους ανθρώπους των «κανονιέρηδων» για να βρεθεί η χρυσή τομή στον χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα, ώστε να επέλθει συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου ενώ αναμένεται να υπάρξει και τρίτη συνάντηση.

Ο 22χρονος επιθετικός που σκόραρε δις απέναντι στην Λιντς την περασμένη Κυριακή αλλά και δύο τέρματα στην νίκη απέναντι στην Τσέλσι, θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν θα είναι εφικτό εφόσον η Άρσεναλ υπογράψει έναν επιθετικό από το πάνω ράφι το καλοκαίρι και είναι έτοιμος να αποχωρήσει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Για αυτό το λόγο, η Γουέστ Χαμ έχει κινηθεί για την απόκτηση του Ενκέτια και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Αγγλία φαντάζει το πρώτο φαβορί για την υπογραφή του, με τον τεχνικό της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγες να δηλώνει μεγάλος φαν του παίκτη.

 

Στράτος Μαρίνος