Η Γιουνάιτεντ μέτρησε τόσες «τεσσάρες» από αντιπάλους σε μια σεζόν, όσες είχε ο Σερ Άλεξ σε 810 ματς!

Τα αρνητικά στοιχεία και οι ντροπιαστικές επιδόσεις δεν έχουν τελειωμό για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που μετά και το 4-0 από την Μπράιτον έφτασε μέσα σε μια σεζόν, σε επίπεδα τα οποία είχε ακουμπήσει ο σύλλογος επί Σερ Άλεξ μετά από... 810 παιχνίδια πρωταθλήματος!  



Η Γιουνάιτεντ μέτρησε τόσες «τεσσάρες» από αντιπάλους σε μια σεζόν, όσες είχε ο Σερ Άλεξ σε 810 ματς!

Να το βλέπουν οι οπαδοί της ομάδας και να μην το πιστεύουν. Ή μάλλον, να το πιστεύουν απόλυτα πλέον με την κατάσταση που επικρατεί τη φετινή σεζόν, την οποία όλοι στο κλαμπ του Μάντσεστερ θέλουν απλά να σπρώξουν προς το φινάλε, αφού έχει καταγραφεί η χειρότερη συγκομιδή βαθμών από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ και το χειρότερο παθητικό.

Τα τέσσερα τέρματα που δέχθηκαν οι «κόκκινοι διάβολοι» από τους «γλάρους» το απόγευμα του Σαββάτου δεν επιβεβαίωσαν απλά πως η Γιουνάιτεντ έχει πλέον μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα της περισσότερες φορές απ' οποιαδήποτε άλλη χρονιά στη Λίγκα, αλλά έφτασε και σε αρνητικά επίπεδα που επί Σερ Άλεξ ήταν... κάτι ανήκουστο.

Σε 12 ματς πρωταθλήματος για φέτος το νυν σύνολο του Ράγκνικ δέχθηκε 4+ τέρματα από τον αντίπαλο, σε μια επίδοση που για συμβεί στην εποχή του Φέργκιουσον είχαν χρειαστεί 810 παιχνίδια στην Πρέμιερ!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης