Πρωταθλήτρια Αγγλίας η γυναικεία ομάδα της Τσέλσι με «άπιαστη» Σαμ Κερ! (vids)

Η Τσέλσι κατέκτησε για τρίτη σερί χρονιά τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Αγγλία και έκτη συνολικά στην ιστορία της, τερματίζοντας στην κορυφή και το +1 από την Άρσεναλ, με την Σαμ Κερ να σκοράρει δύο φορές και να μπαίνει στο πάνθεον του αθλήματος.



Πρωταθλήτρια Αγγλίας η γυναικεία ομάδα της Τσέλσι με «άπιαστη» Σαμ Κερ! (vids)

Η Τσέλσι τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τελευταία αγωνιστική της Women’s Super League, μένοντας πίσω στο σκορ σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο, πριν αναλάβει δράση η Σαμάνθα Κερ και ανατρέψει την κατάσταση, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 που έδωσε το πρωτάθλημα στις «μπλε».

Η ομάδα της Έμα Χέις κατέκτησε τον τρίτο διαδοχικό τίτλο (η πρώτη ομάδα που το καταφέρνει) και τον έκτο συνολικά στην ιστορία του θεσμού, τερματίζοντας στο +1 από την Άρσεναλ που πάλεψε μέχρι και την τελευταία στιγμή για να κάνει την έκπληξη.

Η επιθετικός της Τσέλσι, Σαμ Κερ, σκόραρε για δεύτερη διαδοχική σεζόν 20+ τέρματα και έγραψε ιστορία στην διοργάνωση καθώς έγινε μόλις η πρώτη που καταφέρνει κάτι τέτοιο και όπως ήταν φυσικό κέρδισε και το χρυσό παπούτσι.

 

 

Στράτος Μαρίνος