Με μαγικό «Άιμπροξ» και Ταβερνίερ, η Ρέιντζερς στον πρώτο της ευρωπαϊκό τελικό μετά από 14 χρόνια! (vids)

Η Ρέιντζερς κατάφερε να κάνει την τεράστια ανατροπή κόντρα στην Λειψία στο «Άιμπροξ» και με το τελικό 3-1 να περάσει στον τελικό του Europa League στη Σεβίλλη, διεκδικώντας ευρωπαϊκό τρόπαιο για πρώτη φορά έπειτα από 14 χρόνια! Μαγικός ο Τζέιμς Ταβερνίερ που είναι και ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης φτάνοντας στα 7 τέρματα! 



Με μαγικό «Άιμπροξ» και Ταβερνίερ, η Ρέιντζερς στον πρώτο της ευρωπαϊκό τελικό μετά από 14 χρόνια! (vids)

Οι «διαμαρτυρόμενοι» στην μετά Στίβεν Τζέραρντ εποχή καταφέρνουν μετά την κυριαρχία τους στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, να φτάσουν φέτος στον μεγάλο τελικό του Europa League με τεράστια προσπάθεια και τεράστια καρδιά στα νοκ-άουτ του θεσμού. 

Μετά την Ντόρτμουντ και την Μπράγκα, υποτάχθηκε και η Λειψία, η οποία έφυγε ηττημένη με το τελικό 3-1 από την Γλασκώβη, με το σύνολο του Φαν Μπρόνκχορστ να διεκδικεί το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο μετά από 14 χρόνια. 

Τότε, στο Μάντσεστερ, η Ρέιντζερς είχε ηττηθεί 2-0 από την Ζενίτ και φέτος θα ελπίζει σε διαφορετική κατάληξη του τουρνουά, ώστε να γευτεί μέχρι τέλους την ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία που έχει καταγράψει. 

Στο φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι, η σκωτσέζικη ομάδα έχει μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Ταβερνίερ που αν και φουλ μπακ, είναι ο πρώτος σκόρερ του Europa League με 7 τέρματα! Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, αναμένεται να γίνει ο πρώτος από τη χώρα του που ενδεχομένως θα κατακτήσει το «Χρυσό Παπούτσι» της διοργάνωσης, με την Ρέιντζερς να πορεύεται και με την θετική ενέργεια της μνήμης του Τζίμι Μπουλ, του επί πολλών ετών kitman της ομάδας, που «έσβησε» πριν από μερικές μέρες... 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης