Ο Γουόκερ έκανε αισθητή την… απουσία του από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ!

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν μία διαφορετική ομάδα σε ό,τι αφορά το ανασταλτικό κομμάτι στον επαναληπτικό του Σαντιάγο Μπερναμπέου, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, με τον Κάιλ Γουόκερ να περιορίζει τον Βινίσιους Τζούνιορ που αποτελούσε μόνιμη απειλή στην αναμέτρηση του Έτιχαντ.



Ο Γουόκερ έκανε αισθητή την… απουσία του από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε από την κόλαση και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα από τα χέρια της Μάντσεστερ Σίτι σε ένα κατάμεστο Μπερναμπέου. Οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο δύο τελικές από το 90’ και μετά ήταν αρκετές για να χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Αντίθετα, στο πρώτο ημίχρονο, οι «πολίτες» κατάφεραν να περιορίσουν ένα από τα βασικότερα γρανάζια της επιθετικής γραμμής των «μερένγκες», τον Βινίσιους Τζούνιορ. Ο Βραζιλιάνος άσος είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην άμυνα της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα στο παιχνίδι του Έτιχαντ, ωστόσο, η επιστροφή του Κάιλ Γουόκερ στο αρχικό σχήμα της Σίτι άλλαξε τα δεδομένα.

Ο Άγγλος διεθνής μπακ κατάφερε να περιορίσει τις «μπούκες» του Βραζιλιάνου επιθετικού αλλά και τα ανεβάσματά του από την αριστερή πτέρυγα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ενδεικτικό της πολύτιμης συνεισφοράς του είναι οι αριθμοί στις επιτυχημένες ντρίμπλες του αντιπάλου του στο πρώτο 45λεπτο.

Συγκεκριμένα, ο «Βίνι» επιχείρησε να περάσει από τον Γουόκερ 4 φορές στο πρώτο μέρος όμως δεν τα κατάφερε σε καμία από αυτές, με τον 31χρονο αμυντικό να πραγματοποιεί τα περισσότερα τάκλιν σε ολόκληρο το γήπεδο.

Στράτος Μαρίνος