Ο Τιάγκο βρίσκεται ένα τρόπαιο μακριά από το «μυθικό» κατόρθωμα του Ζέεντορφ!

Ο Ισπανός μέσος βρίσκεται σε ακόμη έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και η μόνη του ευχή είναι να καταφέρει να σηκώσει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά για να ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ που κατέχει ο Κλάρενς Ζέεντορφ.



Ο Τιάγκο βρίσκεται ένα τρόπαιο μακριά από το «μυθικό» κατόρθωμα του Ζέεντορφ!

Ο Τιάγκο ήταν αρκετά χαμένος στο πρώτο μέρος απέναντι στην Βιγιαρεάλ, όπως και όλη η Λίβερπουλ, πραγματοποιώντας μία αρκετά κακή εμφάνιση σε σχέση με όσα μας είχε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, η πρόκριση των «ρεντς» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ σημαίνει πως ο Ισπανός χαφ θα μπει στο αεροπλάνο για Παρίσι για να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Μάλιστα, ο «μαέστρος» της ορχήστρας του Κλοπ έχει παραπάνω από έναν λόγους για να σηκώσει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά καθώς εφόσον το καταφέρει, θα ισοφαρίσει το επίτευγμα του Κλάρενς Ζέεντορφ, που το έχει κατακτήσει με τρεις διαφορετικές ομάδες, την Ρεάλ Μαδρίτης, τον Άξιαξ και δύο φορές με την Μίλαν.

Ο Τιάγκο το έχει καταφέρει ήδη με την Μπαρτσελόνα (2011) και με την Μπάγερν Μονάχου (2020) και πλέον θέλει να το κάνει και με την Λίβερπουλ για να μπει και εκείνος στο πάνθεον της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στράτος Μαρίνος