Ξεσπάθωσε ο αδερφός του Λίνγκαρντ: «Σύλλογος δίχως κλάση, άξιζε ν' αποχαιρετήσει τον κόσμο ο Τζέσι» (pic)

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ δεν είχε την ευκαιρία να παίξει για τελευταία φορά στο «Ολντ Τράφορντ» και ο αδερφός του ξέσπασε κατά της ομάδας και του Ράνγκνικ για το γεγονός πως στέρησαν στον Άγγλο διεθνή την ευκαιρία ν' αποχαιρετήσει τον κόσμο του συλλόγου. 



Ξεσπάθωσε ο αδερφός του Λίνγκαρντ: «Σύλλογος δίχως κλάση, άξιζε ν' αποχαιρετήσει τον κόσμο ο Τζέσι» (pic)

Ο αδερφός του Λίνγκαρντ έκανε λόγο για σύλλογο δίχως κλάση πλέον και κάλεσε τους οπαδούς να καταλάβουν πως αυτή είναι μια πολύ διαφορετική Γιουνάιτεντ από το κλαμπ που είχαν συνηθίσει και σέβονταν όλοι στο παρελθόν. 

«20 χρόνια με ιδρώτα, δάκρυα και αίμα, 4 τρόπαια, 3 γκολ σε τελικούς. Και δεν του έδωσαν την ευκαιρία για έναν αποχαιρετισμό. Μην απορείτε γιατί αυτή η ομάδα βρίσκεται στο Conference League.

Κάνουν επιθέσεις σε ποδοσφαιριστές για τον τρόπο που πανηγυρίζουν, τη στιγμή που οι ιδιοκτήτες συνεργάζονται για την Super League. Από την Τάξη του '92 και τα "μωρά του Μπάσμπι", πλέον αυτό το κλαμπ δεν έχει καμία κλάση και οφείλει ο κόσμος να το καταλάβει. 

Ο Τζέσι ήταν εκεί από την ηλικία των 9 ετών και δεν κατάφερε ν' αποχαιρετήσει τον κόσμο... Εμείς, η οικογένειά σου, είμαστε υπερήφανοι αδερφέ» ήταν το μήνυμα. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης