Ο Κριστιάνο δείχνει ότι θέλει να μείνει: «I am not finished» στην κάμερα και μήνυμα... τίτλων για την ομάδα (vid)

Σκοράροντας για 18η φορά στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση πως... δεν είναι τελειωμένος και φυσικά δεν έχει τελειώσει τη δουλειά του στην δεύτερη θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Να γίνουμε καλύτεροι για να δοξαστεί η ομάδα» το μήνυμά του στα social media. 



Ο Κριστιάνο δείχνει ότι θέλει να μείνει: «I am not finished» στην κάμερα και μήνυμα... τίτλων για την ομάδα (vid)

Ο CR7 φυσικά και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο 3-0 επί της Μπρέντφορντ το βράδυ της Δευτέρας. Κι αφού το πρώτο του γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ, φρόντισε να κερδίσει πέναλτι και να το εκτελέσει εύστοχα ο ίδιος για ν' ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη των τερμάτων του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

Λίγο μετά τη λήξη του ματς στο lap of honour των παικτών, αφού ήταν η τελευταία φορά που έπαιξαν φέτος στο «Ολντ Τράφορντ», ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε προς την κάμερα που τον ακολουθούσε: «I am not finished». 

Στα social media θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του στη φετινή πολύ δύσκολη σεζόν και τόνισε: «Όλοι μας θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι για να δοξαστεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ». 

Εκείνος θέλει και το δείχνει. Μένει να φανεί τι θα αποφασίσει και ο Τεν Χαγκ από το καλοκαίρι...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης