Το χειρότερο δυνατό σενάριο για την Λιντς ήρθε αυτό το Σαββατοκύριακο! (vids)

Η Λιντς έζησε ένα εφιαλτικό Σάββατο στο Έλαντ Ρόουντ και τα αποτελέσματα των παιχνιδιών στην τρέχουσα αγωνιστική την έφεραν σε δύσκολη θέση, κινδυνεύοντας άμεσα με έναν υποβιβασμό.



Το χειρότερο δυνατό σενάριο για την Λιντς ήρθε αυτό το Σαββατοκύριακο! (vids)

Η ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι ήταν αναμενόμενη για την Λιντς, παρότι οι παίκτες του Τζέσι Μαρτς κόντραραν τους ασφαλώς ποιοτικότερους παίκτες των «πολιτών», με το τελικό 4-0 να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων.

Ωστόσο, όσα έγιναν μέσα σε αυτό το σαββατοκύριακο δράσης στην Πρέμιερ Λιγκ λειτούργησαν με τον χειρότερο τρόπο για τα «παγώνια» που πλέον παλεύουν ακόμη σκληρότερα για μια θέση στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Αρχικά, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της δικής της αναμέτρησης απέναντι στους «πολίτες» είδε την Γουότφορντ να σπαταλάει μία τεράστια ευκαιρία για να αποκτήσει και πάλι ελπίδες για την παραμονή, χάνοντας με 2-1 από την Μπέρνλι χάρη στην ανατροπή των «κλάρετς» στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με την ομάδα του Μάικ Τζάκσον να ξεπερνάει την Λιντς στην βαθμολογία.

Αργότερα, στην δική της αναμέτρηση απέναντι στην Σίτι, όχι μόνο ηττήθηκε αλλά έχασε και τον Στιούαρτ Ντάλας, έναν από τους παίκτες-κλειδιά για τα «παγώνια» καθώς έσπασε το πόδι του σε μία διεκδίκηση με τον Τζακ Γκρίλις. Ο Βορειοιρλανδός δεν είχε χάσει ούτε ένα παιχνίδι από τότε που επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ και αποτελεί ένας χρήσιμος μπαλαντέρ, έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του γηπέδου.

Και σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, η Έβερτον πέτυχε τεράστια νίκη κόντρα στην Τσέλσι, μειώνοντας την διαφορά από την 17η Λιντς στους 2 βαθμούς και έχοντας ακόμη 5 παιχνίδια, έναντι τεσσάρων της ομάδας του Τζέσι Μαρτς, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ένα εφιαλτικό σαββατοκύριακο για τον οργανισμό της Λιντς που βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ, πληρώνοντας τις κακές εμφανίσεις αλλά και τους πολλούς τραυματισμούς σημαντικών παικτών μέσα στη σεζόν.

Η βαθμολογία στην μάχη για την παραμονή:

Στράτος Μαρίνος