Ο Τζέιμς έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν στο «Ολντ Τράφορντ»

Ο Τέλες είχε τρομερό πρόβλημα στην αντιμετώπισή του. Ο Ρις Τζέιμς από τη δεξιά πλευρά, αφήνοντας τον Αθπιλικουέτα στην τριπλέτα των αμυντικών για την Τσέλσι, έκανε ίσως το καλύτερό του παιχνίδι με τη μπλε φανέλα για τη φετινή σεζόν. Είχε συμμετοχή και στο γκολ του Μάρκος Αλόνσο, πανηγύρισε δείχνοντας το σήμα στη φανέλα αφού αγαπάει τρομερά τον σύλλογο, αν και πολύ θα ήθελε να έχει σημειωθεί νίκη στο «Ολντ Τράφορντ». 



Ο Τζέιμς έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν στο «Ολντ Τράφορντ»

Ο Τζέιμς ήταν τρομερός για το σύνολο του Τόμας Τούχελ το βράδυ της Πέμπτης στο Μάντσεστερ. 

Δημιουργούσε απειλητικές καταστάσεις για τα καρέ του Ντε Χέα, ο Τέλες δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να τον προβληματίσει, ο Άγγλος φουλ μπακ πήρε πολλές μπάλες στις απόπειρες για γκολ από τους συμπαίκτες του, ενώ μάλιστα είχε και δοκάρι στα τελευταία λεπτά του ματς με την Γιουνάιτεντ! 

Και αυτό το δοκάρι, προήλθε από αριστερό (!) σουτ με φάλτσο, έπειτα από εξαιρετικό στρώσιμο του Μάουντ με τακουνιά. 

Στο 60' από δική του σέντρα ο Χάβερτς πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω για να στείλει τη μπάλα στον αμαρκάριστο Αλόνσο κι εκείνος να σκοράρει προτού ισοφαρίσει άμεσα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Τα παρακάτω στατιστικά στοιχεία, απλά ενισχύουν την εκπληκτική παρουσία του Τζέιμς στο ματς με τους «κόκκινους διαβόλους». 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPN UK (@espnuk)

 

 

Κώστας Ζάλιαρης