Τάμι Έιμπραχαμ: Ο «Βασιλιάς της Ρώμης» που απειλεί την Λέστερ και τον… Τούχελ!

Η Λέστερ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει απόψε το βράδυ την Ρόμα του Τάμι Έιμπραχαμ, με τον ¶γγλο επιθετικό να έχει δώσει νέα πνοή στην καριέρα του μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι και να είναι έτοιμος να δείξει στον πρώην προπονητή του πως ήταν λάθος η επιλογή του να τον κρατήσει εκτός αποστολής από τον τελικό του FA Cup κόντρα στις «αλεπούδες».



Τάμι Έιμπραχαμ: Ο «Βασιλιάς της Ρώμης» που απειλεί την Λέστερ και τον… Τούχελ!

Απόψε στο Κινγκ Πάουερ, η Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς υποδέχεται την Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο για την πρώτη αναμέτρηση των ημιτελικών της νεοσύστατης διοργάνωσης και τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω στον άνθρωπο που μετακόμισε στην Ιταλία για να βρει και πάλι τον εαυτό του.

Ο λόγος για τον Τάμι Έιμπραχαμ που επιστρέφει για πρώτη φορά στην Αγγλία μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι και είναι έτοιμος να κάνει ζημιά στην Λέστερ. Ο υψηλόσωμος επιθετικός διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Ιταλία, έχοντας σκοράρει 26 φορές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ η σχέση του με τους οπαδούς της Ρόμα είναι η καλύτερη δυνατή.

Ο 24χρονος ¶γγλος έχει βρει την φόρμα του υπό τις οδηγίες του «Special One», βρίσκει συνεχώς δίχτυα και αποτελεί μία μόνιμη απειλή για τις αντίπαλες άμυνες, πόσο μάλλον αυτή της Λέστερ, που δεν φημίζεται για την σταθερότητά της και την σωστή λειτουργία είτε σε open play παιχνίδι είτε στις στημένες φάσεις.

Ωστόσο, ο Έιμπραχαμ έχει ακόμη έναν λόγο να ψάχνει απεγνωσμένα ένα τέρμα απόψε στο Κινγκ Πάουερ. Ο διεθνής φορ, πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε μείνει εκτός αποστολής από τον τελικό του FA Cup απέναντι στις «αλεπούδες» παρότι ήταν ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 4 τέρματα.

Αυτή η άδικη στάση του Τόμας Τούχελ απέναντί του ήταν και η «χαριστική βολή». Το καλοκαίρι θέλησε να αποχωρήσει, γνωρίζοντας πως η Τσέλσι θα κινηθεί για επιθετικό παγκόσμιας κλάσης και ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχασε την ευκαιρία να τον εντάξει στο ρόστερ της Ρόμα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Απόψε ο Έιμπραχαμ θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης, όμως ακόμη περισσότερο θέλει να πάρει την «εκδίκησή» του από τον τεχνικό των «μπλε» αποδεικνύοντάς του πόσο λάθος έκανε που τον άφησε να αποχωρήσει τόσο εύκολα.

 

Στράτος Μαρίνος