Η Λίβερπουλ θέλει τον Κλοπ για πάντα στο «Άνφιλντ» και θα το συζητήσει μαζί του!

Ο πρόεδρος της FSG, Μάικ Γκόρντον, θέλει άμεσα να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Γιούργκεν Κλοπ για την ανανέωση του συμβολαίου του πέρα από το 2024, αφού ο Γερμανός κόουτς είναι πραγματικά γεννημένος για την Λίβερπουλ και ο σύλλογος τον θέλει για πάντα στον πάγκο του! 



Η Λίβερπουλ θέλει τον Κλοπ για πάντα στο «Άνφιλντ» και θα το συζητήσει μαζί του!

Μπροστά σε ένα quadruple που θα σημάνει κάτι μοναδικό στα χρονικά της Λίβερπουλ και θα αλλάξει παντελώς επίπεδο τον σύλλογο, ο πρωτεργάτης των επιτυχιών και της μεταμόρφωσης της ομάδας θα λάβει σύντομα τηλεφώνημα για έναρξη συζητήσεων για το νέο συμβόλαιο. 

Οι Times αναφέρουν πως τα αφεντικά της FSG θέλουν να επιβραβεύσουν τον Γερμανό προπονητή και όσο μπορούν να τον κρατήσουν στον πάγκο της ομάδας, αν κι ο Kloppo σίγουρα θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα είτε της παραμονής στο κλαμπ, είτε της απόλαυσης της προσωπικής του ζωής. 

Το τρέχον συμβόλαιο του αναμορφωτή των «κόκκινων» ολοκληρώνεται το 2024 και πρόθεση της FSG είναι να επεκταθεί... άμεσα! 

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Fenway Sports Group, Μάικ Γκόρντον, ήταν παρών στο «Άνφιλντ» στον πρώτο ημιτελικό με την Βιγιαρεάλ στο «Άνφιλντ» και ίσως το ταξίδι του στην Αγγλία να έχει να κάνει και με μια πρώτη επαφή με τον τεχνικό του συλλόγου. 

Κώστας Ζάλιαρης