Τούχελ: «Δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι τίτλοι της Λίβερπουλ»

Η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ στον τελικό του FA Cup στο Γουέμπλεϊ και ο Τόμας Τούχελ τόνισε πως δεν ενδιαφέρεται για τους υπόλοιπους στόχους της Λίβερπουλ και το πιθανό quadruple αλλά μόνο για την κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα του.



Τούχελ: «Δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι τίτλοι της Λίβερπουλ»

Η Τσέλσι δυσκολεύτηκε απέναντι στην μαχητική Κρίσταλ Πάλας όμως με τα τέρματα των Λόφτους-Τσικ και Μάουντ στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησαν με 2-0 και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του FA Cup στις 14 Μαΐου στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Λίβερπουλ.

Ο Τόμας Τούχελ με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στους «αετούς» μίλησε για τον επικείμενο τελικό τονίζοντας πως μοναδικό του μέλημα είναι να κατακτήσει το τρόπαιο καθώς δεν ενδιαφέρεται για το πιθανό quadruple των «ρεντς».

«Δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι τίτλοι της Λίβερπουλ. Χάσαμε τον τελικό (του Λιγκ Καπ), δώσαμε τα πάντα αλλά τώρα είμαστε εδώ και αυτό σημαίνει πολλά για εμάς διότι το FA Cup είναι το πιο διάσημο τρόπαιο σε ολόκληρο τον κόσμο.

 Για αυτό το λόγο είμαστε ευγνώμονες και θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι γιατί παίζουμε απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του κόσμου. Βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και θα είναι δύσκολο, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ζωή τους δυσκολότερη», ανέφερε ο τεχνικός της Τσέλσι.

 

Στράτος Μαρίνος