Σκοράρει ξανά στο Βόρειο Λονδίνο η Μπράιτον, έχει ευκαιρία να «ξεσπάσει» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Και φτάσαμε στην 33η αγωνιστική της Premier League, η οποία ναι μεν είναι… μισή, λόγω FA Cup, αλλά ο Big Ben έχει βρει τα δύο σημεία που ενδέχεται να μας οδηγήσουν σε στοιχηματισμό και κέρδος. Ποια είναι αυτά; Να σκοράρει η Μπράιτον κόντρα στην Τότεναμ και να βγάλει ένταση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Νόριτς!  



Σκοράρει ξανά στο Βόρειο Λονδίνο η Μπράιτον, έχει ευκαιρία να «ξεσπάσει» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Premier League χωρίς στοίχημα δεν γίνεται. Προφανώς ισχύει και το αντίστροφο. Για τον λόγο αυτό, ο Big Ben έχει ήδη αναλύσει τις επικείμενες αναμετρήσεις της 33ης αγωνιστικής και σας τις παρουσιάζει.

Ξεκινάμε από το εναρκτήριο ματς, ανάμεσα σε Τότεναμ και Μπράιτον. Είναι προφανές πως οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό έχει ο Κουλουσέφσκι που μετρά συμμετοχή σε εννέα γκολ, στα τελευταία εννιά του παιχνίδια.

Πιστεύουμε πως η Τότεναμ θα βρει γκολ, έχει και τεράστιο κίνητρο, μιας και είναι αυτή πλέον που έχει πλεονέκτημα για την τετράδα, αλλά η Μπράιτον του Γκρέιαμ Πότερ θα στοχεύσει και πάλι στο να εφαρμόσει το δικό της παιχνίδι.

Στο «Έμιρεϊτς» της βγήκε στον απόλυτο βαθμό και μένει να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο και στην άλλη πλευρά του Βορείου Λονδίνου. Θεωρούμε πως θα βρει γκολ για να επιβεβαιώσει το Goal/Goal, πράγμα που έχει επιβεβαιωθεί από το 2019 και έπειτα στο εν λόγω γήπεδο, στο 100%.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Νόριτς στο «Θέατρο των Ονείρων» και μοιάζει ως μία ακόμη καλή ευκαιρία για να βρει την χαμένη της ψυχολογία. Μετράει τρεις «τεσσάρες» στα τέσσερα τελευταία ματς των δύο ομάδων στο Μάντσεστερ και θεωρούμε πως η καλή παράδοση του Κριστιάνο απέναντι στα «καναρίνια», θα παίξει επίσης τον ρόλο της.

Πρόταση του Big Ben:

Τότεναμ – Μπράιτον Goal/Goal

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νόριτς 1 και Over 3,5