Η Σίτι δεν έχει δεχτεί γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στο 2022! (vid)

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει καταφέρει να φτάσει ως τα ημιτελικά της διοργάνωσης, χωρίς να έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ στις νοκ-άουτ αναμετρήσεις της με Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Ατλέτικο Μαδρίτης.



Η Σίτι δεν έχει δεχτεί γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στο 2022! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι «αγχώθηκε», ο Κορέα δεν πλάσαρε σωστά και οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα πανηγύρισαν μία τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με το τελικό 0-0 να «πετάει» την Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός διοργάνωσης.

Οι «πολίτες» εκμεταλλεύτηκαν το 1-0 του αγώνα στο Έτιχαντ και κατάφεραν να πάρουν την 9η πρόκριση στους «4» με τον Καταλανό τεχνικό στο τιμόνι και πλέον πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης για να φτάσουν σε δεύτερο διαδοχικό τελικό.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η Σίτι μοιάζει να άλλαξε πρόσωπο μετά την φάση των ομίλων, δίνοντας περισσότερη βάση στο ανασταλτικό κομμάτι. Σε 6 αναμετρήσεις στους ομίλους, δέχτηκε 10 τέρματα, ενώ στα νοκ-άουτ παιχνίδια μέσα στο 2022 έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Μάλιστα, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους αντιπάλους της, με εξαίρεση της χθεσινή ρεβάνς στο Γουάντα Μετροπολιτάνο, που οι «ροχιμπλάνκος» παραλίγο να πάρουν το προβάδισμα στο τέλος και να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

Στράτος Μαρίνος