Βέρνερ: «Πανηγύριζα και σκεφτόμουν πως περάσαμε, αλλά... » (vid)

Ο Τίμο Βέρνερ αποκάλυψε πως μόλις έκανε το 3-0 για την Τσέλσι στη Μαδρίτη πήρε βαθιά ανάσα και σκέφτηκε πως το δικό του γκολ θα ήταν αρκετό για την πρόκριση, όμως, στο γκολ του Ροντρίγκο ο Γερμανός τόνισε πως απλά τιμωρήθηκε η μια ολιγωρία των Λονδρέζων στον επαναληπτικό προημιτελικό.  



Βέρνερ: «Πανηγύριζα και σκεφτόμουν πως περάσαμε, αλλά... » (vid)

Ο Βέρνερ κατάφερε με υπέροχη προσπάθεια στο 75o λεπτό να νικήσει τον Κουρτουά και να κάνει το προσωρινό 3-0 για το σύνολο του Τούχελ φέρνοντας τούμπα όλη την κόντρα με την Ρεάλ, ωστόσο, μια στιγμή αδυναμίας στα μετόπισθεν πρόδωσε τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

«Όταν πέτυχα το γκολ και πανηγύριζα, σκέφτηκα “αυτό ήταν, το τελειώσαμε”... Πίστευα ότι αυτό το γκολ θα ήταν αρκετό για να περάσουμε.

Ήταν τρομερό αυτό που κάναμε και ήταν πολύ καλό για εμάς που επιστρέψαμε μετά το εις βάρος μας 3-1 από το πρώτο παιχνίδι. Μετά το τρίτο μας γκολ, όμως, μια ολιγωρία δική μας ήταν αρκετή για τη Ρεάλ ώστε να πετύχει το γκολ. Για μια στιγμή χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, ο Μόντριτς έκανε τρομερή σέντρα και έγινε το 3-1. Και τα δυο γκολ της Ρεάλ ήταν υπέροχα» είπε ο Γερμανός επιθετικός.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης