Η Σίτι ξέρει πώς να πάρει το πρωτάθλημα!

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ και εφόσον δεν χάσει βαθμούς στα επόμενα 7 παιχνίδια που απομένουν, τότε θα τα καταφέρει. Και η αλήθεια είναι ότι ξέρει πώς να το κάνει…



Η Σίτι ξέρει πώς να πάρει το πρωτάθλημα!

Έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στο +4 και να ακουμπήσει το τρόπαιο. Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν ανώτερη της Λίβερπουλ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη και το τελικό 2-2 δεν απαγορεύει στους «ρεντς» να κάνουν όνειρα.

Με τη διαφορά στον ένα βαθμό, πολλά θα είναι τα κριτήρια που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην μεταξύ τους μάχη. Από τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κυπέλλου, μέχρι τους τραυματισμούς και τα κρούσματα Covid. Ωστόσο, οι «πολίτες» κρατούν τη μοίρα τους στα χέρια τους καθώς αν κερδίσουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, με φαινομενικά βατούς αντιπάλους, τότε θα κάνει το back to back.

Μάλιστα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το έχει κάνει ήδη μία φορά μέσα στη σεζόν. Όλοι οι 7 αντίπαλοι που βρέθηκαν απέναντι από τον Καταλανό, γνώρισαν την ήττα και κάποιοι από αυτούς με μεγάλα σκορ. Ουσιαστικά, το μόνο που πρέπει να κάνει η Σίτι είναι να επαναλάβει τις εμφανίσεις της από τον πρώτο γύρο απέναντι σε αυτές τις ομάδες και θα μπορέσει στο τέλος της σεζόν να αποκαλεί τον εαυτό της πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Α’ γύρου της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στους επόμενους αντιπάλους της:

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς 1-0

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4

Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Μάντσεστερ Σίτι – Λιντς 7-0

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-4

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ 2-1

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Στράτος Μαρίνος