Η Γιουνάιτεντ έκανε δύο λάθη ανά λεπτό και τελείωσε το ματς με την Έβερτον με 178 λάθη!

Ένα απίστευτο στατιστικό, το οποίο αναδεικνύει πλήρως το αγωνιστικό πρόσωπο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς με την Έβερτον, έκανε την εμφάνισή του μετά το τελικό 1-0, με τους «κόκκινους διαβόλους» να ηττώνται με 1-0, έχοντας χάσει την μπάλα 178 φορές σε 90 λεπτά!



Η Γιουνάιτεντ έκανε δύο λάθη ανά λεπτό και τελείωσε το ματς με την Έβερτον με 178 λάθη!

Δύο λάθη ανά ένα περίπου λεπτό έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση του «Γκούντισον Παρκ» απέναντι στην Έβερτον, με τους «κόκκινους διαβόλους» να ηττώνται με 1-0, σε ένα εφιαλτικό δικό τους απόγευμα στην 31η αγωνιστική της Premier League.

Πρακτικά, οι παίκτες του Ραλφ Ράνγκνικ ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 178 λάθη συνολικά, δίχως μάλιστα να βελτιώσουν την εικόνα τους από το πρώτο μέχρι και το δεύτερο ημίχρονο!

Στο πρώτο μέρος έκαναν 84 λάθη, στο δεύτερο ακόμη περισσότερα και άμεση συνέπεια αποτελεί το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο πιθανότατα θέτει το σύνολο του Γερμανού προπονητή εκτός συναγωνισμού για την 4η θέση.

Με δύο τελικές στον στόχο σε κάθε ημίχρονο, τον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο και 71% ανούσια κατοχής μπάλας, με αναρίθμητα λάθη, οι φιλοξενούμενοι δεν δικαιούνταν ούτε την ισοπαλία από το ματς με την Έβερτον.

Δημήτρης Μανάκος