Η Γιουνάιτεντ συμπαραστέκεται στον Φαν Χάαλ που πάσχει από καρκίνο του προστάτη (pic)

Ο Λουίς Φαν Χάαλ  αποκάλυψε σε ζωντανή εκπομπή στην Ολλανδία πως πάσχει από καρκίνο στον προστάτη, με την πρώην ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να βρίσκεται στο πλευρό του παρά την κακή συνεργασία που είχαν στο παρελθόν.



Η Γιουνάιτεντ συμπαραστέκεται στον Φαν Χάαλ που πάσχει από καρκίνο του προστάτη (pic)

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αποκάλυψε σε ζωντανή εκπομπή στην ολλανδική τηλεόραση ότι πάσχει από μία επιθετική μορφή καρκίνου στον προστάτη και κάνει χημειοθεραπείες, σοκάροντας το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Η άλλοτε ομάδα του Ολλανδού τεχνικού, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, τάχθηκε στο πλευρό του πρώην προπονητή της, στέλνοντας κουράγιο και δύναμη, παρά την κακή συνεργασία τους στο παρελθόν που διήρκησε περίπου δύο χρόνια.

Το ποδόσφαιρο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα όταν απειλείται η ανθρώπινη ζωή και οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα μπορούσαν να μην συμπαρασταθούν σε έναν δικό τους άνθρωπο ανεξαρτήτως των εξελίξεων που ανάγκασαν τις δύο πλευρές να φτάσουν στο «διαζύγιο».

Αναλυτικά το μήνυμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Όλοι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στηρίζουμε τον πρώην τεχνικό μας, Λουίς Φαν Χάαλ, στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Στέλνουμε δύναμη και κουράγιο Λούις»

 

Στράτος Μαρίνος