Καν’ το όπως ο… Γουόρντ-Πράους! (vid)

Ο μέσος της Σαουθάμπτον σκόραρε ξανά από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ξεπέρασε τους Τιερί Ανρί και Τζιαφράνκο Ζόλα και βρίσκεται κοντά στο να καταρρίψει το μύθο του Ντέιβιντ Μπέκαμ και να γίνει εκείνος ο «βασιλιάς» των απευθείας εκτελέσεων.



Καν’ το όπως ο… Γουόρντ-Πράους! (vid)

Η Σαουθάμπτον άντεξε στην πίεση της φορμαρισμένης Λιντς και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το Έλαντ Ρόουντ χάρη σε ακόμη ένα γκολ του Τζέιμς Γουόρντ-Πράους στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Άγγλος μέσος των «αγίων» έστησε τη μπάλα περίπου 30 μέτρα μακριά από την εστία του Μελιέ και με ακόμη ένα εξαιρετικό χτύπημα έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» φτάνοντας τα 13 γκολ από απευθείας χτυπήματα. Από την έναρξη της περσινής σεζόν, ο Γουόρντ-Πράους έχει πετύχει 7 τέρματα με απευθείας εκτελέσεις φάουλ, 4 περισσότερα από όσα έχει πετύχει η Νιούκαστλ στον ίδιο χρόνο.

Ξεπέρασε τους Ανρί και Ζόλα και πλέον είναι 5 «χτυπήματα» μακριά από το απόλυτο ρεκόρ του Ντέβιντ Μπέκαμ και με το ρυθμό με τον οποίο σκοράρει, μοιάζει πολύ πιθανό να κατακτήσει την κορυφή στη σχετική κατηγορία. Εφόσον καταφέρει κάτι τέτοιο, τότε η γνωστή ταινία «Καν’ το όπως ο Μπέκαμ» θα χρειαστεί ένα «σίκουελ» για να τιμήσει τον αρχηγό της Σαουθάμπτον.

Στράτος Μαρίνος