Βρίσκει γκολ στο «Όλντ Τράφορντ» η Λέστερ – παίρνει… ανάσα η Μπράιτον!

Η Premier League επέστρεψε και περνά στην τελική ευθεία, για να ξεκαθαρίσει κάθε λογής κατάσταση που έχει προκύψει στο πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα παγκοσμίως. Ο Big Ben έχει βρει δύο αναμετρήσεις που μπορούν να μας οδηγήσουν σε στοιχηματισμό και… κέρδος και τις προτείνει!  



Βρίσκει γκολ στο «Όλντ Τράφορντ» η Λέστερ – παίρνει… ανάσα η Μπράιτον!

Πώς θα μπορούσαμε να μπούμε στην 30η αγωνιστική της Premier League, δίχως να έχουμε και κάποιο στοιχηματικό ενδιαφέρον; Αδύνατο! Οι αναμετρήσεις είναι… κερδοφόρες και ο Big Ben έχει ξεχωρίσει ήδη δύο εξ’ αυτών, οι οποίες ενδέχεται να τον επιβεβαιώσουν στον απόλυτο βαθμό.

Αρχικά, χρονικά, το πρώτο ματς που προτείνει είναι ο άσσος της Μπράιτον απέναντι στη Νόριτς. Οι «γλάροι» έχουν την χειρότερη συγκομιδή ομάδας το τελευταίο δίμηνο και το ματς του «Άμεξ» είναι η ιδανική συνθήκη για να συνέλθουν.

Απέναντί τους βεβαίως είναι τα «καναρίνια» που καίγονται για βαθμούς, αλλά θεωρούμε πως η έδρα που είναι sold out και η πίεση που έχει ασκηθεί στον Γκρέιαμ Πότερ είναι αρκετά επιχειρήματα για να στηρίξουμε την Μπράιτον. Κερδίζει, διώχνει το άγχος και καθιστά τη Νόριτς πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Με την λήξη του ματς και αφού έχουμε κάνει το 1/1, επιλέγουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που υποδέχεται την Λέστερ, που προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από το «σοκ» με το τέλος της σεζόν του Εντιντί!

Οι «αλεπούδες» που έχουν όλη την χρονιά σοβαρά ανασταλτικά θέματα δεδομένα θα δεχθούν γκολ, αλλά και η άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πείθει. Το 4-2 του πρώτου ματς σαφώς και μας επηρεάζει, με τον Big Ben να προτείνει το Goal/Goal, που έχει έρθει και στις 2 από τις 3 πιο πρόσφατες επισκέψεις της Λέστερ στο Θέατρο των Ονείρων!

Πρόταση:

Μπράιτον – Νόριτς 1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ Goal/Goal