Ο Άιλινγκ μίλησε ανοιχτά για τη νόσο του τραυλισμού και έδειξε τον δρόμο σε όλους! (vid)

Ο Λουκ Άιλινγκ δεν κρύβεται πια, ούτε φοβάται. Βγαίνει μπροστά, έχει αποδεχθεί το πρόβλημα με τη νόσο του τραυλισμού, το έχει κάνει κομμάτι του και μιλάει με τρόπο που δείχνει το δρόμο προς όλους ώστε να σταματήσουν να ντρέπονται.  



Ο Άιλινγκ μίλησε ανοιχτά για τη νόσο του τραυλισμού και έδειξε τον δρόμο σε όλους! (vid)

Ο Άιλινγκ της Λιντς είναι άνθρωπος που έχει περάσει από αρκετά στάδια της αντιμετώπισης της νόσου του τραυλισμού. Από την άρνησή του να δώσει συνεντεύξεις, μέχρι και τον φόβο του να μιλήσει ακόμα και στο drive-thru για να πάρει φαγητό με την γυναίκα του.

Τα σχόλια που διάβαζε στα social media και οι κακεντρεχείς τον είχαν κάνει να έχει μεγάλες ανασφάλειες, τις οποίες όμως έχει πλέον ελαχιστοποιήσει.

«Τώρα απλά σκέφτομαι ότι ένας άνθρωπος θέλει να μιλήσει μαζί μου, θέλει να με ακούσει. Τι να φοβηθώ; Τόσο καιρό δεν το έκανα. Αλλά ξέρεις κάτι; Ακόμα υπάρχουν πράγματα που με απασχολούν.

Αφήνω την γυναίκα μου να κάτσει στην θέση του οδηγού όταν παραγγέλνουμε σε drive-thru. Δεν θέλω να το κάνω. Έχω μεγάλες ανασφάλειες. Είναι πραγματικά απαίσιο. Ξέρεις πόσα πράγματα έχω να πω και δεν μπορώ να τα εκφράσω;» είπε μεταξύ άλλων.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης