Ληστεία στην έπαυλη Μπέκαμ, με τον πρώην ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του να βρίσκονται μέσα!

Ένα βράδυ που δύσκολα θα καταφέρουν να… ερμηνεύσουν, βίωσαν πριν από μερικές ώρες ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η οικογένειά του, με έναν ληστή να μπαίνει στο σπίτι δίχως να γίνει αντιληπτός ενώ… σχεδόν όλοι βρίσκονταν μέσα και να παίρνει πράγματα μεγάλης αξίας, αποχωρώντας μετά από λίγο!



Ληστεία στην έπαυλη Μπέκαμ, με τον πρώην ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του να βρίσκονται μέσα!

Μπορεί η οικεία του Ντέιβιντ Μπέκαμ να είναι εξαιρετικά προστατευμένη, όμως αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα για έναν ληστή, ο οποίος φορώντας μάσκα, μπήκε σε αυτήν, δίχως μάλιστα να έχει σχεδιάσει να απουσιάζουν από το σπίτι ο πρώην ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του!

Ο Μπέκαμ βρισκόταν στο σπίτι, ο ληστής εισέβαλλε σε αυτό από τον πάνω όροφο και κατάφερε να συγκεντρώσει τεράστιας αξίας αντικείμενα, πράγμα φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς πως μιλάμε για έπαυλη στο Holland Park που κοστίζει 40 εκατομμύρια λίρες.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης, είναι πως ο δράστης μπήκε και βγήκε δίχως να γίνει αντιληπτός, με τον γιο του Μπέκαμ, Κρουζ, να ανακαλύπτει την ύποπτη δραστηριότητα, επιστρέφοντας στο σπίτι από μία νυχτερινή έξοδό του!

Πήγε να κοιμηθεί, είδε… αναποδογυρισμένη την κρεβατοκάμαρα και σπασμένο το τζάμι, αλλά το θετικό σε όλο αυτό, είναι πως ναι μεν χάθηκαν σημαντικής αξίας αντικείμενα, αλλά όχι κάποια ανθρώπινη ζωή!

Δημήτρης Μανάκος