Δυναμικό «μπάσιμο» της Άρσεναλ για Νούνιες!

Οι «κανονιέρηδες» έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τον 22χρονο επιθετικό της Μπενφίκα, Ντάρβιν Νούνιες που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του σε Πορτογαλία και Ευρώπη, έχοντας πετύχει ήδη 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στη φετινή σεζόν.



Δυναμικό «μπάσιμο» της Άρσεναλ για Νούνιες!

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ και οι «κανονιέρηδες» στοχεύουν στην απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου επιθετικού στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με τον Λακαζέτ να μην έχει ανανεώσει την υπάρχουσα συμφωνία του με την ομάδα του Λονδίνου, που εκπνέει στο τέλος της σεζόν.

Για αυτό το λόγο, δημοσιεύματα στην Αγγλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα για το πολυβόλο της Μπενφίκα, Ντάρβιν Νούνιες. Ο 22χρονος επιθετικός διατηρεί μία εξαιρετική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας πετύχει 26 γκολ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας τους «αετούς» της Λισαβόνας να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, η περίπτωσή του είναι εφικτή για την Άρσεναλ, καθώς ξεφορτώθηκε το βαρύ συμβόλαιο του Ομπαμεγιάνγκ και διαθέτει τους πόρους για να ολοκληρώσει μία σημαντική μεταγραφή που θα δώσει ακόμη περισσότερη ποιότητα στην επιθετική γραμμή των «κανονιέρηδων».

 

Στράτος Μαρίνος