«Χολιγουντιανή» ανατροπή για Όσκαρ στη… National League! (vid)

Η ματσάρα του σαββατοκύριακου έγινε στην Ουαλία και τη National League, με την Ρέξαμ, ομάδα που ανήκει στον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς να επιστρέφει από το εις βάρος της 5-2 παίρνοντας τεράστια νίκη (6-5) στη μάχη που δίνει για να προβιβαστεί στην League Two.



«Χολιγουντιανή» ανατροπή για Όσκαρ στη… National League! (vid)

Από το Χόλιγουντ στην Ουαλία, μία… ανατροπή δρόμος. Για την 37η αγωνιστική της National League, η Ρέξαμ, ομάδα που ανήκει στον γνωστό ηθοποιό, Ράιαν Ρέινολντς, υποδέχθησε στο «Ρέισκορς» την ήδη υποβιβασμένη Ντόβερ που έχει -4(!!!) βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στην αντίπαλό τους και παρά το εις βάρος τους 2-0, κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και μάλιστα να φτάσουν σε επίπεδα θριάμβου, με τον φωτεινό πίνακα του γηπέδου να αναγράφει 5-2 στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης.

Όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το παιχνίδι χάρη στο γκολ του Ντάνιελ Τζάρβις στο 90+8Ά που διαμόρφωσε το τελικό 6-5, προσφέροντας μία ματσάρα για γερά στομάχια. Με αυτή τη νίκη για… Όσκαρ, η Ρέξαμ ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου και στο -11 από την πρωτοπόρο Στόκπορτ.

Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ράιαν Ρέινολντς, έζησε με την ψυχή του το παιχνίδι και μετά την επική ανατροπή, έγραψε στα social media: «Μόλις έχασα 9 χρόνια από τη ζωή μου αλλά είμαι καλά με αυτό. Συγγνώμη στην οικογένειά μου. Επίσης, θάψτε με στην Ουαλία».

 

Στράτος Μαρίνος