Ο Τζέραρντ πάτησε στο «Άνφιλντ» με… επικαλαμίδες, αποθεώθηκε και ο γιος του σκόραρε μπροστά στο KOP! (vids)

Ο Στίβεν Τζέραρντ βρίσκεται και πάλι στο «Άνφιλντ» ως… ποδοσφαιριστής! Μία ακόμη παράσταση για τον «θρύλο» της Λίβερπουλ, ο οποίος θα αγωνιστεί στο φιλικό απέναντι στην Μπαρτσελόνα! Αποθεώθηκε στο ζέσταμα, έβαλε στο γήπεδο και τον γιο του που… σκόραρε μπροστά στο KOP!



Ο Τζέραρντ πάτησε στο «Άνφιλντ» με… επικαλαμίδες, αποθεώθηκε και ο γιος του σκόραρε μπροστά στο KOP! (vids)

Δύο διαφορετικές γενιές… Τζέραρντ βρίσκονται αυτή την στιγμή στο «Άνφιλντ». Ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος επέστρεψε στο αγαπημένο του γήπεδο για το φιλικό της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ανάμεσα στους «θρύλους» των δύο ομάδων και ο γιος του, που δεν έχασε χρόνο να ανταλλάξει πάσες με τον πατέρα του.

Ο πρώτος, με το που πάτησε το πόδι του στο «Άνφιλντ», αποθεώθηκε! Βγήκε για ζέσταμα, άκουσε το όνομά του και μπορεί εν μέρει να αισθάνθηκε πως θα είναι να επιστρέψει μία ημέρα στους «κόκκινους» στο πόστο του προπονητή.

Την ίδια ώρα, ο γιος του, Λέο, δεν έχασε την ευκαιρία να αρχίσει να παίζει με την μπάλα. Σκόραρε μάλιστα μπροστά στο KOP και η κερκίδα ξεκίνησε να πανηγυρίζει, σχολιάζοντας στο twitter «το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν»!

Δημήτρης Μανάκος