Έρχεται μεγάλο βράδυ για τον Ρονάλντο, γκολ και θέαμα στο Ουαλία-Αυστρία!

Οι κρίσιμες αναμετρήσεις με φόντο το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ είναι πλέον προ των πυλών. Ο Big Ben στρέφει την προσοχή του στην Πορτογαλία με την Τουρκία και στην Ουαλία με την Αυστρία, «ποντάροντας» σε ένα μεγάλο βράδυ του Κριστιάνο Ρονάλντο και σε… γκολ και θέαμα στο δεύτερο ματς!



Έρχεται μεγάλο βράδυ για τον Ρονάλντο, γκολ και θέαμα στο Ουαλία-Αυστρία!

Η μεγάλη ώρα για το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ έφτασε και οι ομάδες έχουν μπει στην τελική ευθεία, έχοντας ως στόχο να παραστούν στην κορυφαία διεθνή, διοργάνωση συλλόγων!

Ο Big Ben έχει επιλέξει δύο αναμετρήσεις που θεωρεί πως είναι δυνατό να μας οδηγήσουν σε στοιχηματισμό και… κέρδος. Το ματς της Πορτογαλίας με την               Τουρκία και αυτό της Ουαλίας με την Αυστρία.

Στην πρώτη περίπτωση, απλώς «ποντάρει» στην καλή αγωνιστική κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο και στο κίνητρο που έχει να οδηγήσει την χώρα του στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του.

Οι Πορτογάλοι μετρούν δύο νίκες στα επτά πιο πρόσφατα ματς τους, αλλά θεωρούμε πως αν ο Ρονάλντο καταφέρει να βρεθεί και πάλι σε μεγάλο βράδυ, τότε οι φορμαρισμένοι Τούρκοι θα χάσουν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Πιστεύει λοιπόν πως η εμπειρία και το κίνητρο θα διαδραματίσουν τον ρόλο τους, ενώ βλέπει να έρχεται σπουδαία βραδιά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που θα μας κάνει να μιλάμε και πάλι για ρεκόρ…

Όσον αφορά την δεύτερη αναμέτρηση, ο τρόπος παιχνιδιού της φιλοξενούμενης Αυστρίας στην Ουαλία, μας κάνει να επιλέξουμε το Over ή το Goal/Goal. Πιθανόν και τα δύο.

Οι Αυστριακοί του Νταβίντ Αλάμπα προέρχονται από τρία σερί Goal/Goal, ενώ οι Ουαλοί, αν και παίζουν πιο συνετά, έχουν μία τάση να οδηγούν στο όριο τις αναμετρήσεις τους.

Προβλέπουμε γκολ και θέαμα, σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς, με φόντο το Μουντιάλ του καλοκαιριού!

Πρόταση του Big Ben:

(21:45) Πορτογαλία – Τουρκία 1 και Under 4,5

(21:45) Ουαλία – Αυστρία Goal/Goal