Με οπαδούς κόντρα στην Ρεάλ η Τσέλσι, «χαλάρωσαν» οι κυρώσεις για τους Λονδρέζους!

Μπορεί οι κάτοχοι διαρκείας της Τσέλσι να εξακολουθούν να είναι οι μόνοι που έχουν την δυνατότητα να παρευρεθούν στο «Στάμφορντ Μπριτζ»  στην Premier League, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τα παιχνίδια του Champions League, για τα εκτός έδρας ματς, αλλά και για τους φιλοξενούμενους που θέλουν να μεταβούν στο γήπεδο του Λονδίνου!



Με οπαδούς κόντρα στην Ρεάλ η Τσέλσι, «χαλάρωσαν» οι κυρώσεις για τους Λονδρέζους!

Οι φίλοι της Τσέλσι θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν ξανά εισιτήρια, καθώς η ποινή που τους είχε επιβληθεί, αναλογικά με όσα είχαν γίνει σχετικά με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει «χαλαρώσει»!

Αναλυτικότερα, οι φίλοι των «μπλε» θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για εκτός έδρας αναμετρήσεις, ενώ το ίδιο θα μπορούν να κάνουν και όσοι από τους φιλοξενούμενους θέλουν να παρακολουθήσουν ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Παράλληλα, το ίδιο θα ισχύει και για τους ίδιους τους φίλους της ομάδας στις αναμετρήσεις του Champions League, αλλά όχι στην Premier League, με τους κατόχους διαρκείας να είναι οι μοναδικοί που θα εξακολουθήσουν να έχουν πρόσβαση στο γήπεδο του Λονδίνου μέχρι και το τέλος της σεζόν!

Πρακτικά λοιπόν, το «Στάμφορντ Μπριτζ» θα είναι γεμάτο απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όχι στην διάρκεια της σεζόν, σε αναμετρήσεις που αφορούν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Νησιού»!

Δημήτρης Μανάκος