Το «ασανσέρ» της Φούλαμ είναι έτοιμο να ανέβει ξανά!

Η Φούλαμ σπάει τα κοντέρ, σκοράρει με κάθε τρόπο έχοντας τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς σε τρομερή φόρμα και είναι έτοιμη να επιστρέψει στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ… όμως αυτή τη φορά για να μείνει.



Το «ασανσέρ» της Φούλαμ είναι έτοιμο να ανέβει ξανά!

Εκτός έδρας «πεντάρα» έριξε η Φούλαμ στην Σουόνσι, με το τελικό 5-1 να φέρνει τους «κότατζερς»  στο +14 από τη δεύτερη θέση, παραμένοντας το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το σύνολο του Μάρκο Σίλβα αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έχοντας φυσικά την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 89 γκολ, 36 γκολ περισσότερα από τη 2η Μπόνμουθ, ενώ έχει δεχθεί και τα λιγότερα γκολ μαζί με τα «κεράσια».

Με 11 αγωνιστικές μέχρι το τέλος της σεζόν, η Φούλαμ έχει καταφέρει να σπάσει όλα τα ρεκόρ, έχοντας σε εξαιρετική φόρμα των άνθρωπο-γκολ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, που με το χθεσινό του τέρμα απέναντι στους «κύκνους» έφτασε τα 35 σε 33 εμφανίσεις και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει.

Ωστόσο, η άνοδος της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία θα συνεχίσει την παράδοση που τη θέλει να προβιβάζεται στην Πρέμιερ Λιγκ απευθείας μετά τον υποβιβασμό της την προηγούμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα, από τη σεζόν 2017-2018, οι «κότατζερς» δεν έχουν παραμείνει στην ίδια κατηγορία για περισσότερη από μία σεζόν, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της ομάδας «ασανσέρ». Μπορεί να αλλάξει αυτό του χρόνου; Μένει να το δούμε…

Στράτος Μαρίνος