Επέστρεψε στο προπονητικό ο Κριστιάνο, κατεβασμένα κεφάλια και... δυσαρέσκεια στο «Κάρινγκτον»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το ταξίδι στην Πορτογαλία και την απουσία του από το ντέρμπι με την Σίτι επέστρεψε στο «Κάρινγκτον», όπου επικρατεί... κατήφεια αυτές τις μέρες και φημολογείται πως έχει προκληθεί δυσαρέσκεια των παικτών προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για τη συμπεριφορά του...



Επέστρεψε στο προπονητικό ο Κριστιάνο, κατεβασμένα κεφάλια και... δυσαρέσκεια στο «Κάρινγκτον»

Ο Κριστιάνο μαζί με τον Έντινσον Καβάν απουσίασαν από το ντέρμπι του Etihad την περασμένη Κυριακή.

Ο CR7 αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, όπως επίσης και ο Matador, ο οποίος είχε ενημερώσει το ιατρικό επιτελείο πως ό,τι κι αν έκανε, αισθανόταν ενοχλήσεις και δεν μπορούσε να είναι διαθέσιμος για τον προπονητή του. 

Ο Ρονάλντο επέλεξε αυτές τις μέρες λόγω και της απουσίας του από την αποστολή της Γιουνάιτεντ να ταξιδέψει στην πατρίδα του και να μην βρίσκεται καν στο Μάντσεστερ για να προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη στους συμπαίκτες του για το μεγάλο ντέρμπι. 

Το πρωί της Τρίτης επέστρεψαν όλοι στο προπονητικό κέντρο δίχως πολλά κέφια, με τον Κριστιάνο να είναι το κεντρικό πρόσωπο και τη φημολογία που επικρατεί αυτή τη στιγμή να τον φέρνει στο επίκεντρο της δυσαρέσκειας των υπόλοιπων παικτών του Ραλφ Ράνγκνικ. 

Κώστας Ζάλιαρης