Το παίρνει με Over η Λίβερπουλ, δεν χάνει στο «εξάποντο» η Νόριτς!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 28η ημέρα της Premier League, με τον Big Ben να στηρίζει την Λίβερπουλ ως προς την κατάκτηση του τριπόντου απέναντι στην Γουέστ Χαμ, την ώρα που η Νόριτς υποδέχεται την Μπρέντφορντ στο «εξάποντο» παραμονής στην κατηγορία!  



Το παίρνει με Over η Λίβερπουλ, δεν χάνει στο «εξάποντο» η Νόριτς!

Έχουμε και πάλι πρωτάθλημα στην Premier League. Ένα πρωτάθλημα που βρίσκεται στην κόψη του «ξυραφιού» για όλες της ομάδες, ανεξαρτήτως στόχου. Είτε αυτές θέτουν ως «ταβάνι» την παραμονή τους, είτε για τη Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ, οι οποίες υποδέχονται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Γουέστ Χαμ αντίστοιχα.

Ωστόσο, η προσοχή του Big Ben στρέφεται προς το παρόν στο ματς των «κόκκινων» με τα «σφυριά», τα οποία θυμίζουμε πως ήταν η πρώτη ομάδα που είχε κερδίσει την Λίβερπουλ μετά από 34 ματς με 3-2 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Παραδοσιακά, είναι ένα ματς που προσφέρει γκολ και θέαμα και για αυτόν τον λόγο θα επιλέξει τον άσσο και το Over. Δεν θα αρκεστεί σε παιχνίδι περιορισμένων επιθέσεων η Γουέστ Χαμ του Μόγιες, αλλά η αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η Λίβερπουλ των 11 συνεχόμενων νικών «τρομάζει». Το «Άνφιλντ» θα πάρει τη νίκη, αλλά τα πολλά γκολ θα ευχαριστήσουν άπαντες.

Όσον αφορά την δεύτερη αναμέτρηση, αυτή είναι ανάμεσα στη Νόριτς και την Μπρέντφορντ, σε ένα «εξάποντο» που πριν από μερικές ημέρες ούτε καν θα πιστεύαμε πως θα λογίζεται ως τέτοιο, μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν «μπλέξει».

Πλέον όμως, με τα υπάρχοντα δεδομένα παίζουν και εκείνοι τα «ρέστα» τους, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους. Την ομάδα «ασανσέρ» που έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιου είδους ματς, απέναντι στις… άμαθες «μέλισσες» που θα δυσκολευτούν στο «Κάροου Ρόουντ».

Η πρόταση του Big Ben:

Νόριτς – Μπρέντφορντ 1Χ (διπλή ευκαιρία)

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ και Over