Αβέβαιο το μέλλον του Μαγκουάιρ στη Γιουνάιτεντ μετά τους «ψιθύρους» στα αποδυτήρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στο Χάρι Μαγκουάιρ, δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συνεχίζει να επιλέγεται ως αρχηγός στην ομάδα και το μέλλον του θα κριθεί από τις κινήσεις των «κόκκινων διαβόλων» το καλοκαίρι.



Αβέβαιο το μέλλον του Μαγκουάιρ στη Γιουνάιτεντ μετά τους «ψιθύρους» στα αποδυτήρια!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στη συμπολίτισσα, Σίτι, (06/03, 18:30) στο Έτιχαντ, ωστόσο η κατάσταση στα αποδυτήρια παραμένει έκρυθμη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου έχουν αρχίσει να αμφισβητούν την ποιότητα του Χάρι Μαγκουάιρ, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που απορούν με την επιλογή του Ραλφ Ράνγκνικ να του δίνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Μάλιστα, δεν είναι κρυφό πως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είναι ικανοποιημένοι με την αμυντική τους λειτουργία και στοχεύουν στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού από το πάνω ράφι, με αποτέλεσμα, το μέλλον του Μαγκουάιρ να παραμένει αβέβαιο. Ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ ξεκουράστηκε στην «λευκή» ισοπαλία απέναντι στη Γουότφορντ την περασμένη αγωνιστική και αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Ράνγκνικ παρά τα όσα λέγονται στον αγγλικό Τύπο.

Στράτος Μαρίνος