Μιναμίνο: Τελικά του πάνε περισσότερο τα κύπελλα… (vid)

Ο Ιάπωνας επιθετικός πέτυχε ακόμη δύο τέρματα με τη φανέλα της Λίβερπουλ, στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Νόριτς για το FA Cup και συνέχισε την «παράδοση» που τον θέλει να πρωταγωνιστεί στα παιχνίδια κυπέλλου της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν.



Μιναμίνο: Τελικά του πάνε περισσότερο τα κύπελλα… (vid)

Ακόμη ένα βήμα προς το όνειρο έκανε η Λίβερπουλ που προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup έπειτα από 7 χρόνια, επικρατώντας με 2-1 της Νόριτς στο Άνφιλντ και συνεχίζει να πιστεύει στην κατάκτηση και των τεσσάρων τίτλων τους οποίους διεκδικεί μέσα στη σεζόν.

Ωστόσο, όταν μιλάμε για κύπελλα, το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό είναι ο Τακούμι Μιναμίνο. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός πέτυχε και τα δύο τέρματα των «ρεντς» στην νίκη-πρόκριση επί των «καναρινιών» και συνέχισε την παράδοση που τον θέλει να σκοράρει ασταμάτητα στα παιχνίδια κυπέλλου της ομάδας του.

Με τα δύο γκολ, έφτασε τα 3 στο FA Cup ενώ στο Λιγκ Καπ είχε φτάσει σχεδόν μόνος του τη Λίβερπουλ ως τον τελικό, πετυχαίνοντας 4 γκολ και «μοιράζοντας» μία ασίστ στις 5 συμμετοχές του στη διοργάνωση. Αντίθετα, στο πρωτάθλημα έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις δύο φορές τη φετινή σεζόν στις 10 συμμετοχές του ως αλλαγή, συνεχίζοντας να αποδεικνύει πως τα κύπελλα του πάνε πιο πολύ.

Στράτος Μαρίνος