Στον «αέρα» ο Μαρσέλο Μπιέλσα μετά τη νέα ήττα της Λιντς από την Τότεναμ – φαβορί ο Μαρτς!

Δύσκολη μοιάζει η κατάσταση για τον Μαρσέλο Μπιέλσα την δεδομένη χρονική στιγμή, με τη νέα ήττα της Λιντς από την Τότεναμ με 4-0, να έχει ως αποτέλεσμα να μοιάζει αβέβαιο το μέλλον του Αργεντινού προπονητή!



Στον «αέρα» ο Μαρσέλο Μπιέλσα μετά τη νέα ήττα της Λιντς από την Τότεναμ – φαβορί ο Μαρτς!

Εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν άμεσα στην Λιντς, μετά τη νέα «βαριά» ήττα που υπέστη η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα από την Τότεναμ, με την εικόνα των «παγωνιών» να έχει αλλοιωθεί σε μεγάλο βαθμό, σε σχέση με το περσινό, εξαιρετικό αγωνιστικό τους προφίλ.

Προς το παρόν μάλιστα, αν και καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί, το μέλλον του Αργεντινού προπονητή στο «Έλαντ Ρόουντ» μοιάζει αμφίβολο, καθώς τα περιθώρια στενεύουν και η Λιντς έχει ήδη δεχθεί περισσότερα γκολ από όσα «έφαγε» πέρυσι σε ολόκληρη την σεζόν!

Σε περίπτωση που αυτό γίνει πράξη, ο Τζέσι Μαρτς φαίνεται πως είναι το πρώτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει. Μιλάμε βεβαίως για τον τέως προπονητή της Λειψίας, ο οποίος είναι άνεργος από τις 5 Δεκεμβρίου και έπειτα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει λάβει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του για να επιστρέψει στους προπονητικούς πάγκους.

Δημήτρης Μανάκος