Σκοράρουν Μπράιτον και Άστον Βίλα, περνάει από το «Έλαντ Ρόουντ» η Τότεναμ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 27η αγωνιστική της Premier League και ο Big Ben σας προετοιμάζει στοιχηματικά για ένα πολύ ενδιαφέρον… Σάββατο. Ένα Σάββατο, στο οποίο θα δούμε γκολ στο «Άμεξ» ανάμεσα σε Μπράιτον και Άστον Βίλα, την ώρα που η Τότεναμ θα έχει περάσει νικηφόρα από το «Έλαντ Ρόουντ» και την αναμέτρηση με την Λιντς!  



Σκοράρουν Μπράιτον και Άστον Βίλα, περνάει από το «Έλαντ Ρόουντ» η Τότεναμ!

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον η 27η αγωνιστική της Premier League, με τις αναμετρήσεις να κρίνονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και τον Big Ben να ξεχωρίζει δύο παιχνίδια, τα οποία είναι δυνατό να μας οδηγήσουν σε στοιχηματισμό και… κέρδος.

Ξεκινάμε από το 2ο ματς της αγωνιστικής, καθώς ο άσσος της Σαουθάμπτον απέναντι στη Νόριτς χθες, πέρασε με χαρακτηριστική ευκολία. Μιλάμε σαφώς για την εξόρμηση της Τότεναμ στο «Έλαντ Ρόουντ».

Ένα ματς που πιθανότατα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο με τον οποίο η Λιντς θα επιλέξει αν το προσεγγίσει. Διότι αν η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα παραταχθεί επιθετικά, δύσκολα θα μπορέσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε Σον και Χάρι Κέιν.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Λιντς έχει δεχθεί την δεδομένη χρονική στιγμή όσα γκολ «έφαγε» πέρυσι σε ολόκληρη την σεζόν, ενώ η ήττα της Τότεναμ με 1-0 από την Μπέρνλι, δύσκολα δεν θα κάνει τους «spurs» να βγάλουν αντίδραση.

Όσον αφορά την δεύτερη επιλογή του Big Ben, είναι η αναμέτρηση της Μπράιτον με την Άστον Βίλα στο «Άμεξ». Δύο φύσει επιθετικές ομάδες, σε ένα γήπεδο που τα γκολ πέφτουν «βροχή», ενώ οι «γλάροι» δεν σκόραραν στο πρόσφατο εντός έδρας ματς τους και ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια από την Μπέρνλι.

Τι επιλέγουμε λοιπόν; Goal/Goal, που έχει επιβεβαιωθεί και στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους στην εν λόγω έδρα.

Για… μπόνους, αφήσαμε το ματς της πρωτοπόρου Φούλαμ απέναντι στην Κάρντιφ. Το «διπλό» σε απόδοση… 1,80 μοιάζει ιδανικό, με τον «καυτό» Μίτροβιτς (33 γκολ σε 32 ματς) να είναι έτοιμος να συνεχίσει την «ιστορική» σεζόν που διανύει!

Πρόταση του Big Ben:

Λιντς – Τότεναμ 2

Μπράιτον – Άστον Βίλα Goal/Goal