Έμπλεξε με την ομάδα των ρεκόρ του Γιουρόπα η Γουέστ Χαμ

Την Σεβίλλη των 6 κατακτήσεων του Γιουρόπα Λιγκ θα πρέπει να κοντράρει η Γουέστ Χαμ στους «16» της φετινής διοργάνωσης. Κρίσιμο σταυροδρόμι για την ομάδα του Μόγιες ανάμεσα σε επιλογή για την ευρωπαϊκή υπέρβαση και το κυνήγι των θέσεων του επόμενου Champions League μέσω της Πρέμιερ.



Έμπλεξε με την ομάδα των ρεκόρ του Γιουρόπα η Γουέστ Χαμ

Τα «σφυριά» στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ ήταν εντυπωσιακά στη φάσηξ των ομίλων με τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα. Οι Γκενκ και Ραπίντ Βιέννης αποδείχθηκαν κατώτερες του επιπέδου των Λονδρέζων που ηττήθηκαν όταν πλέον είχε εξασφαλιστεί η πρόκριση και ήταν αδιάφοροι στο φινάλε απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Τώρα, η Γουέστ Χαμ έχει δύσκολο έργο μπροστά της, με την κλήρωση των «16» να την ρίχνει μπροστά στην Σεβίλλη και τον οργανισμό μαζί με τον Ντέιβιντ Μόγιες να καλούνται να πάρουν αποφάσεις. Είτε βαρύτητα στην ευρωπαϊκή υπέρβαση, είτε ένα βήμα πίσω για χάρη της διεκδίκησης θέσης στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο εύκολο το εμπόδιο για την Ρέιντζερς που έπεσε πάνω στον Ερυθρό Αστέρα έχοντας πετύχει έναν άθλο απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ στα Playoffs!

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Ρέιντζερς – Ερυθρός Αστέρας

Μπράγκα – Μονακό

Πόρτο – Λυών

Αταλάντα – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Σεβίλλη – Γουέστ Χαμ

Μπαρτσελόνα – Γαλατασαράι

Λειψία – Σπαρτάκ Μόσχας

Μπέτις – ¶ιντραχτ Φρανκφούρτης

Κώστας Ζάλιαρης