Μίτροβιτς: Έβαλε την υπογραφή του στο απόλυτο ρεκόρ τερμάτων στην Τσάμπιονσιπ! (vid)

Τα κατάφερε και απομένουν ακόμα 14 παιχνίδια! Ο ασταμάτητος Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς στη νίκη (2-1) της Φούλαμ επί της Πίτερμπρο σκόραρε δις και έφτασε στα 33 γκολ στη φετινή σεζόν, κάνοντας δικό το ρεκόρ των περισσότερων τερμάτων σε μια αγωνιστική περίοδο στην Τσάμπιονσιπ!  



Μίτροβιτς: Έβαλε την υπογραφή του στο απόλυτο ρεκόρ τερμάτων στην Τσάμπιονσιπ! (vid)

Εκείνος είναι ίσως ο σημαντικότερος λόγος που η Φούλαμ βρίσκεται στην κορυφή και πορεύεται ολοταχώς για την άμεση επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ μέσω της απευθείας ανόδου στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Σέρβος επιθετικός πέτυχε ακόμα δυο γκολ για την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά, προκειμένου οι «cottagers» να επιβληθούν 2-1 της Πίτερμπρο και πλέον ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έγραψε ιστορία στην Τσάμπιονσιπ.

Ποτέ ξανά κανείς δεν είχε φτάσει στα 33 γκολ σε μια σεζόν στο πρωτάθλημα και ο Μίτροβιτς όχι απλά τα κατάφερε, αλλά έχει μπροστά του άλλα 14 ματς για να... απογειώσει την κορυφαία επίδοση!

Φυσικά και πρόκειται για την κορυφαία χρονιά της καριέρας του σε επίπεδο σκοραρίσματος, με την αμέσως προηγούμενη να είναι η σεζόν 2019-2020, όταν είχε σταματήσει στα 26 γκολ.

Φυσικά και γίνεται αντιληπτό ότι έχει... τρυπήσει και το ταβάνι ο τρελο-Σέρβος, που μπορεί να φτάσει το ρεκόρ σε επίπεδα που στο άμεσο μέλλον κανείς δεν θα μπορεί να πλησιάσει...

Κώστας Ζάλιαρης