Σαλάχ: Στο Top-10 των σκόρερ στα χρονικά της Λίβερπουλ με την 150άρα (vid)

Σκόραρε ξανά, έκανε την ανατροπή απέναντι στη Νόριτς, έφτασε στα 150 τέρματα στη θητεία του στη Λίβερπουλ και είναι πλέον μέλος της πρώτης 10άδας των σκόρερ στα χρονικά του συλλόγου. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ όσο θα φοράει την κόκκινη φανέλα, θα φροντίζει να γράφει όλο και περισσότερες σελίδες ιστορίας στους «κόκκινους».  



Σαλάχ: Στο Top-10 των σκόρερ στα χρονικά της Λίβερπουλ με την 150άρα (vid)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός επέστρεψε από το Copa Africa με επιθυμία να μετατρέψει την απογοήτευση από την απώλεια του τίτλου στο Καμερούν, σε πείσμα, γκολ και μεγάλες προσπάθειες για την Λίβερπουλ.

Και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα. Έχοντας κλειδώσει μεσοβδόμαδα και την νίκη επί της Ίντερ στο πρώτο παιχνίδι των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μιλάνο, ο Σαλάχ ήταν εκείνος που μετά τον Μανέ, έκανε την ανατροπή κόντρα στη Νόριτς στο «Άνφιλντ» μέχρι να έρθει και το πρώτο γκολ του Λουίς Ντίας για το τελικό 3-1.

Αυτό ήταν το υπ' αριθμό 150ο τέρμα του «Φαραώ» με την κόκκινη φανέλα και τον έβαλε στο Top-10 των σκόρερ όλων των εποχών για τη Λίβερπουλ!

Ακριβώς από πάνω του είναι ο Χάρι Τσέιμπερς που είχε σταματήσει στα 151 γκολ, ο Μάικλ Όουεν είχε 158, ενώ ο αριθμός ξεφεύγει από τον 7ο Κένι Νταλγκλίς και προς τα πάνω, με τον Ίαν Ρας να καταλαμβάνει την απόλυτη κορυφή με 346 τέρματα.

Δείτε το Top-10, στο οποίο ανήκει πλέον και ο Σαλάχ:

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης