Πρώτη επιλογή της Λιντς ο Τζέσι Μαρτς αν αποχωρήσει ο Μαρσέλο Μπιέλσα!

Μπορεί ο Μαρσέλο Μπιέλσα να είναι ο αγαπημένος προπονητής τόσο της διοίκησης της Λιντς, όσο και του κόσμου της ομάδας, όμως η καθοδική πορεία των «παγωνιών» έχει κάνει άπαντες αλλά και τον ίδιο να σκέφτονται αν ήρθε η ώρα της αποχώρησής του. Σε περίπτωση που αυτό γίνει πράξη, ο Τζέσι Μαρτς φαίνεται πως είναι το πρώτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει.



Πρώτη επιλογή της Λιντς ο Τζέσι Μαρτς αν αποχωρήσει ο Μαρσέλο Μπιέλσα!

Τέσσερα χρόνια θα «κλείσει» στην Λιντς ο Μαρσέλο Μπιέλσα αν παραμείνει μέχρι και το καλοκαίρι, με το συμβόλαιό του να εκπνέει τότε, αλλά την διοίκηση της ομάδας να βρίσκεται για πρώτη φορά στην δύσκολη θέση να πάρει κάποια απόφαση.

Την απόφαση αν θα πορευτεί μαζί του μέχρι και το τέλος της σεζόν και την λήξη του συμβολαίου του ή αν μία άμεση αντικατάστασή του θα αποτελέσει ένα «ηλεκτροσόκ» στο «Έλαντ Ρόουντ», προκειμένου να επιτευχθεί πιο γρήγορα ο στόχος της παραμονής.

Σε περίπτωση που το δεύτερο σενάριο υπερισχύσει του πρώτου, με τον Μπιέλσα βεβαίως να έχει άμεσο λόγο σε αυτό, τότε το πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Αργεντινό προπονητή, είναι ο Τζέσι Μαρτς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph.

Μιλάμε βεβαίως για τον τέως προπονητή της Λειψίας, ο οποίος είναι άνεργος από τις 5 Δεκεμβρίου και έπειτα και προς το παρόν δεν έχει λάβει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του για να επιστρέψει στους προπονητικούς πάγκους.

Δημήτρης Μανάκος