Λέστερ, Μπράιτον και Σαουθάμπτον: Οι «μικρομεσαίες» ομάδες της Premier League που «πληγώνουν» συνεχώς τους μεγάλους!

Μπορεί η Premier League να μοιάζει ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, με το Big 6 να προσπερνά σε δυναμικότητα τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, όμως τρεις εξ’ αυτών έχουν καταφέρει να υψώσουν σημαντικά το ανάστημά τους απέναντι στους μεγάλους. Λέστερ, Μπράιτον και Σαουθάμπτον, όχι μόνο έχουν κόψει βαθμούς αλλά το κάνουν… επανειλημμένα!



Λέστερ, Μπράιτον και Σαουθάμπτον: Οι «μικρομεσαίες» ομάδες της Premier League που «πληγώνουν» συνεχώς τους μεγάλους!

Ολοκληρώθηκε και η 25η αγωνιστική της Premier League, πράγμα που σημαίνει πως θεωρητικά απομένουν 13 ακόμη εβδομάδες έως ότου το φετινό πρωτάθλημα να λάβει τέλος. Τι έχουμε δει κατά την διάρκειά του και ενώ υπολείπονται αναρίθμητες αναμετρήσεις, εξαιτίας των αναβολών που έκαναν την εμφάνισή τους λόγω της πανδημίας;

Έχουμε δει μία εξαιρετική Μάντσεστερ Σίτι που έφτασε μέχρι και στους 12 βαθμούς την διαφορά της από τους διώκτες της, έχουμε δει τα σκαμπανεβάσματα της Λίβερπουλ, η οποία εξακολουθεί να καταδιώκει τους «πολίτες», την Τσέλσι να μην… αντέχει τον ανταγωνισμό και να συμβιβάζεται με την τετράδα και μία εκπληκτική μάχη στα… όρια ανάμεσα σε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ για την έξοδο στο Champions League.

Διαβάστε περισσότερα στο bnsports.gr