Σταμάτησε το όνειρο της Κέιμπριτζ η Λούτον και συνέχισε στο FA Cup! (vid)

Με επίδειξη δύναμης πέρασε από την έδρα της Κέιμπριτζ η Λούτον, η οποία επικράτησε με 3-0 και δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να συνεχίσει το επικό ταξίδι της στο FA Cup. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε από το «διπλό» στη Νιούκαστλ αλλά προς απογοήτευση των φίλων της, δεν είχε συνέχεια!



Σταμάτησε το όνειρο της Κέιμπριτζ η Λούτον και συνέχισε στο FA Cup! (vid)

Σύντομο αποδείχθηκε το ταξίδι της Κέιμπριτζ στο FA Cup, με την ομάδα που απέκλεισε τη Νιούκαστλ στον προηγούμενο γύρο να μην καταφέρνει να προσπεράσει το εμπόδιο της Λούτον, μιας και ηττήθηκε στην έδρα της με 3-0 από το σύνολο που αγωνίζεται στην Championship.

Η Λούτον ήταν ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια του ενενηνταλέπτου, σκόραρε δις στο πρώτο μέρος με τον Μπούρκε στο 16΄και τον Μέντες Γκόμες στο 23’ και εν συνεχεία προέβη σε διαχείριση του αποτελέσματος.

Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο καμία από τις δύο δεν είχε εντός εστίας τελική προσπάθεια μέχρι και το 80’, το 2-0 διατηρήθηκε και εν τέλει ο Μούσκβε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, η Λούτον συνεχίζει στον 5ο γύρο του FA Cup, δίχως να έχει δεχθεί γκολ σε 180 αγωνιστικά λεπτά (στον 3ο γύρο απέκλεισε με 4-0 την Χάροουγκεϊτ), ενώ η Κέιμπριτζ, που «σόκαρε» την πιο πλούσια ομάδα του κόσμου Νιούκαστλ, συνεχίζει την πορεία της στην League One, έχοντας ως παρακαταθήκη το «διπλό» στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»!

Δημήτρης Μανάκος