Προσπαθεί να πείσει τον Στιβ Μπρους να επιστρέψει στους πάγκους η Γουέστ Μπρομ!

Την απόλυση του Βαλέριεν Ίσμαελ διαδέχεται η είδηση του ενδιαφέροντος της Γουέστ Μπρομ για τον Στιβ Μπρους, με τον 60άχρονο πρώην προπονητή της Νιούκαστλ να αποτελεί τον πρώτο στόχο των «piggies» για την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας.



Προσπαθεί να πείσει τον Στιβ Μπρους να επιστρέψει στους πάγκους η Γουέστ Μπρομ!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γουέστ Μπρομ αποτελεί και επίσημα ο Βαλέριεν Ίσμαελ, με τους «piggies» να αναζητούν τον διάδοχό του και το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας να είναι ο Στιβ Μπρους.

Ο πρώην προπονητής της Νιούκαστλ άλλωστε, εξακολουθεί να είναι άνεργος, μετά και την απόλυσή του από τις «καρακάξες» και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα αποτελεί τον βασικό στόχο της Γουέστ Μπρομ, η οποία έχει ως στόχο την επιστροφή της στην Premier League.

Μένει να δούμε αν ο Μπρους θα επιθυμεί να επιστρέψει και πάλι στους πάγκους, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ», για να ξεπεράσει τα 1000 παιχνίδια στην καριέρα του. Μην ξεχνάμε πως οι πρώτες του δηλώσεις όταν έμεινε δίχως δουλειά, ήταν πως δεν… ξέρει αν θα ήθελε να βρεθεί και πάλι σε πάγκο κάποιας ομάδας. Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος