Πως η κατάσταση εμβολιασμού του Βέγκχορστ, τον οδήγησε στην Μπέρνλι!

Η Μπέρνλι έκανε το μεγάλο «μπαμ» στη μεταγραφική περίοδο με τον Βάουτ Βέγχορστ, ωστόσο η άρνηση του Ολλανδού επιθετικού να εμβολιαστεί κατά του Covid-19, τον έφερε πιο εύκολα στο Τερφ Μουρ.



Πως η κατάσταση εμβολιασμού του Βέγκχορστ, τον οδήγησε στην Μπέρνλι!

Κερδισμένη φάνηκε να βγήκε η Μπέρνλι από το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, καθώς ενισχύθηκε αισθητά στην επιθετική της γραμμή. Μπορεί ο Κρις Γουντ να έκανε το δρομολόγιο για Νιούκαστλ, με τους «κλάρετς» να βάζουν στα ταμεία τους 25 εκατ. λίρες, ωστόσο, η άφιξη του Βάουτ Βέγκχορστ στο Τερφ Μουρ θεωρήθηκε μία πολύ σημαντική κίνηση για τη μάχη που κάνει ο σύλλογος να κρατηθεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», ο Ολλανδός επιθετικός «αναγκάστηκε» να αποχωρήσει από τη Βόλφσμπουργκ λόγω της κατάστασης εμβολιασμού του. Ο υψηλόσωμος φορ δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη κατά του Covid-19 και αυτό αποτέλεσε εμπόδιο στην παραμονή του στην Μπουντεσλίγκα.

Μάλιστα, αρκετές ομάδες από Ισπανία, Αγγλία και Ιταλία ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, όμως το γεγονός ότι είναι ανεμβολίαστος «φρέναρε» τις προτάσεις προς τον γερμανικό σύλλογο.

Από την άλλη, η Μπέρνλι φάνηκε να μην έχει κανένα πρόβλημα με την απόφαση του Βέγχορστ καθώς είναι μία από τις λίγες ομάδες στο Νησί που δεν ενδιαφέρονται για την κατάσταση εμβολιασμού των παικτών της, κάτι που γίνεται αντιληπτό και από τα 18, μόλις, παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ λόγω των κρουσμάτων στις τάξεις της.

Με αυτόν τον τρόπο, οι «κλάρετς» ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή ενός επιθετικού που στα 4 χρόνια στην Γερμανία σκόραρε 1 γκολ ανά δύο παιχνίδια, έχει παραστάσεις από Τσάμπιονς Λιγκ και μεγάλα κύπελλα με την Ολλανδία, μόλις για 15 εκατ. λίρες.

Το μόνο που μένει να αποδειχθεί είναι το κατά πόσο ο υψηλόσωμος επιθετικός θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στα μαζεμένα παιχνίδια της ομάδας του Σον Ντάις αλλά και το πώς θα διαχειριστεί το θέμα του κορονοϊού, εφόσον βρεθεί θετικός μέσα στη σεζόν.

Στράτος Μαρίνος